Også elbiler trenger lanolinbeskyttelse

Den nye elbilen din ser så strøken og velpleid ut. Den kan da umulig trenge rustbeskyttelse, tenker du. Der tar du feil. Elbiler ruster akkurat like mye som de som går på bensin eller diesel, og det er akkurat like viktig å beskytte det nye elektriske vidunderet ditt mot rustangrep.

Selv om elbiler ikke har en tradisjonell forbrenningsmotor, betyr ikke det at de er immune mot rust. Det er akkurat den samme bilen, bare at den går på strøm. Elbiler blir like utsatt for rustdannelse, spesielt på underdelen og karosseriet, som er eksponert for fuktighet, veisalt og andre elementer. Rustdannelse kan påvirke elbilens komponenter, inkludert batteripakken og elektriske systemer. Ved å lanolinbeskytte kjøretøyet kan du bidra til å opprettholde bilens generelle tilstand og dermed forlenge levetiden.

Det lønner seg å ta vare på elbilen

Mange tror at den splitternye elbilen som ruller inn i landet i tusentalls for tiden er ferdig understellsbehandlet, og klare til å motstå alle angrep fra rust. Det er bare helt unntaksvis tilfelle. En lanolinbehandling er en rimelig og effektiv beskyttelse mot rust, som kan spare deg for store kostnader og gi deg gevinst den den dagen du skal selge bilen videre. Det lønner seg å ta vare på elbilen din.

Å lanolinbeskytte elbilen regelmessig, vil bidra til å opprettholde bilens tilstand og verdi. Når du tar vare på bilens utseende og beskytter den mot rust, vil den være mer attraktivt for potensielle kjøpere når du en gang ønsker å selge den.

Rust svekker karosseriets struktur og integritet over tid, noe som kan påvirke kjøretøyets sikkerhet. Lanolinbeskyttelse bidrar til å forhindre korrosjon og forlenge levetiden til karosseriet.

Reparasjoner av rustskader er dyre. Ved å lanolinbeskytte elbilen kan du forebygge og redusere behovet for kostbare reparasjoner på lang sikt.


Kom innom for gratis rustsjekk

«Selv om elbiler ikke har en tradisjonell forbrenningsmotor, betyr ikke det at de er immune mot rust.»«Det er akkurat den samme bilen, bare at den går på strøm.»
Previous slide
Next slide