Ofte stilte spørsmål

Rust på stål forårsakes av to ting: vann og oksygen. Vi kan ikke gjøre noe med oksygen, men vi kan fjerne 100% av fuktigheten (vann) fra alle områder der bilen er angrepet eller kan bli angrepet, slik at korrosjon unngås. Ved å påføre lanolinolje trenger oljen inn i alle rustporene og stopper rustprosessen. Så lenge et rustet område er fuktet med lanolinolje, vil det i praksis ikke ruste.

Lanolinoljen trenger inn i rustporer og stopper rustprosessen. Så lenge det rustede området er fuktet med oljen, vil det ikke ruste videre. Ved en understellsbehandling demonterer vi all nødvendig deksling og sprøyter på alle hulrom og flater under bilen, i tillegg på innsiden av dører, bakluke og panser.

Lanolinoljen trenger inn i rustporer og fjerner behovet for å fjerne rust før behandling. Dette gjør behandlingen raskere, billigere og enklere. Det er heller ikke nødvendig med sandblåsing. Lanolinoljen beskytter også plateskjøter, falser og lukkede hulrom.

Ja, du kan vaske bilen når som helst etter behandlingen. Vi anbefaler vanlig bilsåpe og lunkent vann.

Nei, lanolinoljen er ikke-ledende og fuktfortrengende. Derfor er den gunstig å bruke på elektrisk utstyr. Den har også gode smøreegenskaper.

Unngå høytrykksspyling av hjulkasser og understell rett etter lanolinbehandlingen. Vi anbefaler å vaske med en vanlig hageslange i hjulhusene for optimal beskyttelse.

Ja, det er mulig å bruke lanolinoljen over eksisterende behandlinger. Lanolinoljen mykgjør gamle og harde behandlinger og gir ekstra beskyttelse i rustede hulrom og falser. Den har også positive effekter på elektriske kontakter, rustløsning på bolter og smøring av bevegelige deler.

Ja, elbiler ruster også. Selv om elbiler ikke har en tradisjonell forbrenningsmotor, betyr det ikke at de er immune mot rust. Elbiler kan fremdeles bli utsatt for rustdannelse, spesielt på underdelen og karosseriet, som er eksponert for fuktighet, veisalt og andre elementer. Rustdannelse kan også påvirke elbilens komponenter, inkludert batteripakken og elektriske systemer. Ved å rustbeskytte kjøretøyet kan du bidra til å opprettholde bilens generelle tilstand og dermed forlenge levetiden.

  • Effektiv forebygging av rust.
  • Stopper påbegynt rust.
  • Tidsbesparende behandling.
  • Rimelig behandlingsmetode.
  • Miljøvennlig og løsemiddelfri.
  • Skader ikke plast eller syntetisk gummi.
  • Lanolinoljen trenger inn i rustporer og hindrer videre rustutvikling.
  • Lanopro er et velprøvd produkt som brukes av offshore- og shippingindustrien.