Derfor bør du lanolinbehandle bilen

Det er to metoder å bekjempe rust på. Den ene er antirustbehandling, den andre er reparasjoner av rustskader. Den ene er enkel og rimelig, den andre er som regel temmelig omfattende og kostbar. Lanolinbehandling er den moderne, effektive og miljøvennlige metoden å beskytte og bevare kjøretøyet ditt.

Vi benytter en lanolinbasert olje som penetrerer gammel rust og stopper ny rustdannelse. Lanopro er et velprøvd produkt som brukes av offshore- og shippingindustrien, og som vil gjøre underverker med bilen din. Alle biler i de nordiske land trenger antirustbehandling, og lanolin er det beste som kan brukes.

Bør behandles annethvert år

Alle biler ruster, og alle trenger de beskyttelse. Det et to substanser som gir stålet rust. Det ene er vann og det andre er oksygen. Oksygen klarer vi ikke å gjøre noe med, men fuktighet fjerner vi 100 prosent på alle steder det bilen er eller kan bli angrepet. Dermed unngår du korrosjon. For å være på den sikre siden, bør denne behandlingen gjentas hvert annet år.

Rust er en progressiv prosess som svekker bilens karosseri og struktur over tid. Ved å rustbeskytte bilen reduserer du risikoen for korrosjonsskader, og det bidrar til å forlenge levetiden til kjøretøyet ditt. Dette gjelder både nye biler, som kan beskyttes tidlig for å forebygge rust, og eldre biler, hvor rustbeskyttelse vil stoppe eller bremse videre skade. Hittil i år har vi kondemnert fire biler hvor understellet ikke er fulgt opp, og påført kunden for store reparasjoner i forhold til bilens verdi.

Det lønner seg å rustbeskytte bilen

Alle liker en ren og pen bil. Det er ikke mye som ødelegger bilens utseende mer enn rust. Når du rustbeskytter bilen, sørger du for å opprettholde det pene og velholdte utseendet som du kan være fornøyd med.

Reparasjoner av rustskader er dyre og tidkrevende. Ved å investere i rustbeskyttelse kan du forebygge behovet for kostbare reparasjoner. Det er mye mer lønnsomt å forebygge rustdannelse enn å måtte fikse store rustskader senere.

Uansett om bilen er ny eller gammel, vil rustdannelse påvirke dens verdi negativt. Ved å rustbeskytte bilen regelmessig vil du opprettholde et bedre utseende og tilstand, noe som vil være attraktivt for potensielle kjøpere når du en gang i fremtiden skal selge bilen. Du får mer igjen for en rustfri bil.

Rust kan spre seg til vitale komponenter på bilen, som for eksempel bremserør, drivstofftank og understell. Rustbeskyttelse bidrar til å bevare disse komponentene og forhindrer sikkerhetsrisikoer og kostbare reparasjoner dersom noe skulle gå galt.

«Alle biler ruster, og alle trenger de beskyttelse.»
«Du får mer igjen for en rustfri bil.»
Previous slide
Next slide